Clean cooking
Zonder pakjes, zonder zakjes
Copyright © 2018 clean-cooking • Alle rechten voorbehouden • contact
Bild Bild Bild
homeworkshopscontact
kooklocaties

Kookworkshops - de mogelijkheden

Kookworkshop " mediteraans op z'n Limburg"


De mediteraanse keuken, veelzijdig, vrij makkelijk te bereiden en super lekker. In deze workshop laten wij uw zien, hoe men met slim boodschappen bij de groentenboer, bijv.  met tomaten uit Noordlimburg, een super lekker turkse linzen soep kan bereiden. Ook de andere gangen van het 5 gangen menue worden zo gemaakt. Laat uw verrassen van hoe wij de meest limburgse ingrediëten met een italiaans jasje aankleden en zo de meest smaak makende maaltijden met uw samen op het bord gaan brengen. In de vroege avond zult u niet maar werken, belangrijk bij dit evenement is ervan te genieten, wat u zelf hebt bereid in samenwerking  met de collegas. Eens lekker "preuven" wat de streek te bieden heeft.

Kookworkshop " Over de grens - Deutsch of les belges"


De Belgen? Culinair opgesteld als in Frankrijk, alleen iets meer op het bord dan bij de "Nouvelle Cuisine". Onze buren houden net als in Limburg en Brabant van bourgondisch genieten.Na 14 jaar leven in het franstalig gedeelte weet ik uit eigen ervaring, dat ze voor hun eten veel eisen van de ingrediëten....Dus zelf een friet werd er op meestal hoog niveau bereid en geserveerd.

De Duitsers? In het buitenland heerst de mening van Weißwurst, Hax'n en Bier voor. Maar wist u, dat Duitsland een Land van grote diversiteit is? Niet, dan laat uw verassen van de meest verschillende soorten eten, die in een land voortgebracht zijn

Laat u zich verrassen van lichte keuken met een fijne smaak! Beleef de streek-specialiteiten uit beide landen, leer ze vers en makkelijk te bereiden en geniet van de gangen met rust onder vrienden in een mooie sfeer...


Extra mogelijkheden:


  • Verse en seizoensgebondene ingrediënten uit de regio
  • vakkundige en sfeervolle begleiding
  • Eenvoudige bereidingswijzen 
  • Evenementenlocaties in Noord- en Midden-Limburg
  • Overnachtingsmogelijkheden op locatie Roermond in midden van de Grenspark Maas-Swalm-Nette

Kookworkshop " British pubfood"


Here Majesty serves! Er was een tijd, waar de zon in het "British empire" nooit onderging, maar uiteindelijk is her nu verleden tijd. Overgebleven zijn de smaken uit de keukens van de hele wereld, die invloed hebben genomen op het kookstijl. De britse eilanden, Ierland en de rest van de voormalige Empire hebben dan ook de geuren- en smakenfacet van landen als Indië en Thailand, de arabische landen en Australië en Nieuw-Zeeland overgenomen. Pies, stews, cabbage-salades or pork vindaloo en andere lekker vlees en groentenspecialiteiten kunnen ook tot een lekker gerecht met ingrediënten uit onze regio verwerkt worden.

Leer de overheerlijke smaakcombinanties kennen! Bereid lekkere pies in de winter en overheerlijke saldades voor de barbeque in de lente en zomer.

Geniet dit met vrienden en collegas en maak er een onvergeetlijke evenement van......
tijdsduur:
5
uren
prijs
49,95
aantal deelnemers
< 10
personen
tijdsduur:
5
uren
prijs
59,95
aantal deelnemers
< 10
personen
tijdsduur:
5
uren
prijs
59,95
aantal deelnemers
< 10
personen